Şirketimiz Tarafından yapılan hidrolik yük platformları TSE, MMO, IQNORM firmaların testlerinden başarıyla onaylanmıştır. Periyodik bakım testlerinden başarıyla geçen platform uzun bir süre hizmet veremeye devam edecektir.
Yük taşıma amaçlı olarak üretilmiş asansörlerdir. İnsan asansörlerine göre konfor ve hız aranmaz. Yük asansörü tipik olarak malzemelerin veya paletlerin binaların katları arasında taşınması için kullanılır.
Binalarda, depolarda, fabrikalarda, alış veriş merkezlerinde vb. gibi yük taşıma işlerinin yoğun olduğu veya ihtiyaç duyduğunuz her yerde iç ve dış mekân uygulamaları için kolayca kullanılabilir.
Asma katlara, bodrum katlarına veya çok katlı bir binanın herhangi bir seviyesine verimli, rahat ve güvenli erişim sağlar.Yük Asansörleri 100 Kg veya 20000 Kg dan daha fazlasını taşıyabilecek kapasitede tasarlanır. Tek Kolonlu, Çift Kolonlu ve Dört Kolonlu tahrik düzenli olarak imal edilir. Yük asansörlerinde en ağır koşullarda kullanım sağlanmaktadır. Yine insan asansörleri de olduğu gibi yük asansörlerinde de ‘’Opsiyonel’’ özellikler seçilebilir. Seyir mesafesinin gözetmeksizin yük asansör çözümlerimiz ile hem konforlu bir seyir yaşayabilir hem de işletme maliyeti açısından oldukça önemli bir tasarruf sağlayabilirsiniz.
Kapı tiplerimiz ihtiyaca özel olarak istenilen temiz açıklığı ve yüksekliği sağlayacak şekilde çarpma kapı, yarı otomatik kapı, çift kanatlı kapı, otomatik kapı veya sarma tip kapı olarak kullanılabilir.
Hidrolik Silindir ve Zincir
Kaldırma işi, hidrolik sıvının, kabini doğrudan veya dolaylı etkileyen bir kaldırıcıya sevk eden ve elektrik tahrik edilen bir pompa vasıtasıyla gerçekleşen asansörlerdir. Bu asansörlerde aşağı yön hareketi kabinin kendi ağırlığı ile gerçekleşmektedir. Hidrolik asansörde motor genel olarak ilk durak seviyesinde bulunur. Burada bir yağ kazanı ve bunun üzerinde hidrolik makinesi (düzeneği), kumanda panosu ve hidrolik sıvısının içinden geçtiği hortumlar bulunmaktadır. Hidrolik asansörler elektriğin tahrik ettiği pompanın yağ itmesiyle pistonların platformu kaldırması esasına göre çalışır. Pompalanan yağ, hidrolik makinesinden belirli şartları yerine getirerek geçip boru vasıtasıyla silindiri harekete geçirir. Silindir platformu doğrudan veya dolaylı olarak bağlanmış olur. Silindirin ittiği platform alınan kumanda ile gerekli kata taşınır.
Yük platformlarında düşmeye karşı koruma için kilitleme mekanizmalı, yüksek hassasiyetli, aşınmaya dayanıklı Ø100mm hidrolik silindir ve Ø70mm mil kullanıyoruz. Kullanılan 12B zincir modeli, pürüzsüz bir yüzeye, kompakt bir yapıya, standart zincir dişlilerine, yüksek yük kapasitesine ve çekme direncine sahiptir. Temizlenmesi ve bakımı da oldukça kolaydır.
Limit Switch (Hareket Swich)
Yük platformun önemli aksamlarından biride limit svicler’ dir. Limit Sivici, IP65 sınıfı olan çift yönlü pls makaralı L5K13MEP-123 özel modelidir. Mekanik yer değiştirmeyi elektrik sinyaline dönüştürmek için kullanılır. Asansörün yüksekliğinin yüksek hassasiyetle sınırlandırmasını sağlar.
Emniyet 
1- Taşma valfi, hidrolik platform kaldırıldığında yüksek basıncı önler.
2- Manuel acil durum valfi, elektrik kesintisi, deprem vb bir acil durumla karşılaşıldığında en yakın kata inilmesini sağlar.
4- Hortum patlama valfı, hidrolik sistemde hortum patladığında, yükün platformdan düşmesini durdurmak için yağ kanalını keser.
Düşük Maliyet
1- Gelişmiş ve güvenli hidrolik sistemi ve kumanda modu ile düşük arıza oranı.
2-  Aşağı iniş için hidrolik asansörün kendi ağırlığından faydalanılarak düşük güç tüketimi ve enerji tasarrufu sağlanır.